Inderdaad code paars bij mijn

En het was vanochtend een mooie gezicht maar op de weg was het stapvoets rijden dit is lang geleden even terug in de tijd 2011 om het goed te zeggen voor de kinderen lekker spelen in de sneeuw voor ons wat minder maar dat mag de pret niet drukken gewoon mee genieten.

Voor het schoonmaken van de hokken is het wat minder de sneeuw was behoorlijk hoog op gewaaid en ik moest de sneeuw eerst weg halen voor dat ik in mijn hokken kon komen om dan vervolgen te gaan beginnen met de dagelijkse schoonmaak de sneeuw is mooi maar niet als je een thuin hok hebt alles loop je in en daar heb ik echt een pest hekel aan alles word nat nee sneeuw is leuk maar geef mijn maar vorst.

Vandaag  moeten als het goed is mijn eerste eieren uit komen en kunnen de eerste jongen gaan genieten van de strenge vorst die op komst is en je merkt aan de duiven dat het kouder wordt ze zitten vaster op hun nesten en de ren word nu gemeden de oosten wind blaast de sneeuw in de rennen en dat vinden ze niet leuk net zoals hun baas maar verlopig moeten wij het er mee gaan doen de sneeuw zal lang blijven liggen zolang de vorst de overhand gaat nemen .

Ik hoorden de ijsmeesters al zeggen wij gaan voor de elfstedentocht dat zal natuurlijk geweldig nieuws zijn maar zelf denk ik dat je dan wel meer dan een week vorst moet hebben maar laten we  gaan beginnen met drie weken en 15 graden onder nu dan moet het volgens mijn wel gaan lukken.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.