Inflatie

De inflatie is nog nooit zo hoog geweest en de mensen komen nu echt in de problemen hoe wil je dit gaan stoppen en weer gaan terug brengen naar hoe het was .

Ik denk dat je dat wel kunt vergeten en dat de druk op de mensen alleen maar gaat toe nemen neem nu de zorg alleen maar er mag geen exstra zorg meer bij gaan komen ,hoe bedoel je de mensen worden alleen maar ouder en hebben potverdikke toch recht op een goede en toch de normale zorg hoe krom is dit nu .zijn het eerst de boeren die de tering naar de nering moeten gaan zetten en hun levens werk moeten gaan beëindigen is nu de zorg aan de beurt hoe krom is dat ????????????????? .

Laten wij nu eerst eens gaan beginnen met te stoppen om het Nederland vol te laten lopen met alleen maar vluchtelingen en dat terwijl er voor onze kinderen geen eens plek is om te wonen en begrijp mijn niet verkeerd ik ben totaal geen rasist en ik begrijp dat wij de mensen die het moeilijk hebben moeten kunnen helpen maar kijk even naar de tv beelden ik zie alleen maar jongen gasten met hun mobiele telefoons die denken dat Nederland een grote snoep winkel is nee sorry hoor . Beste regering van Nederland word wakker en stop met deze film wand dat is wat ik zie ,is dat de regering van Nederland de barmhartige Samaritaan uit gaan lopen hangen terwijl de Nederlanders zelf de stropdas steedts strakker om de nek krijgen en maar moeten gaan zien hoe hier mee om te gaan ??????????????? .

En dan de rijke mensen die worden steedts maar rijker en de armoede blijft maar toe nemen hoe kun je dat nu nog blijven gaan verkopen . En dan de salarissen van onze topsporters die zijn zo hoog ook niet normaal toch en dat terwijl  de gewone man maar net kan rond komen ik kan dat niet begrijpen . En dan nog de media die hebben salarissen ook niet normaal als je hoort wat ook die gasten verdienen daar kun je als arbeider die dan elke dag naar zijn werk gaat en maar moet rond zien te komen van zijn  salaris . Hoe zo is het dan oneerlijk verdeeld word eens wakker en kijk eens naar de weegschaal die staat al jaren niet meer gelijk en dat zal ook nooit meer gaan gebeuren. De  wereld is in dat opzicht echt verot en daar helpt geen lieve moeder meer aan .

Waarom ik dit schrijf is gewoon om eens te laten horen hoe ik hier over denk en dat wij met een regering zitten die van liegen en bedriegen aan elkaar vast hangt in mijn ogen zijn het gewoon een stelletje clouws en wij blijven maar braaf ja knikken en zolang wij maar gewoon blijven doen kunnen die gasten gewoon hun gang blijven gaan met liegen en bedriegen waneer komt de tijd dat de Nederlanders gaan zeggen genoeg is genoeg .!!!!!!!!!!!!!!! .

Ik weet het heeft niets met duivensport te maken maar door de hogen kosten zie je nu al dat veel duivenmelkers nood gedwongen moeten gaan stoppen met hun sport omdat je gewoon simpelweg een keuze moet gaan maken tussen de boodschappen en de huur zo simpel is het en voor veel duivenmelkers is de keuze dan toch wel heel snel gemaakt elke maand een paar honderd euro betalen voor de vluchten en het onderhoud van de duiven of een flinke tas met boodschap al wil ik dat flinke maar achter wegen laten .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.