Is dat goed nieuws

Leuk om te zien en om te horen de duiven blijven buiten de quarantaine plicht dat is goed nieuws het was natuurlijk al een belagelijk plan om daar mee te komen dus bij deze is dat even recht gezet .en hoe nu verder te gaan daar is nu het wachten op de tijd die drinkt nog drie weken te gaan voor dat de eerste trainings vluchten gaan beginnen waneer komt het verlossende woord .

Ik zelf heb mijn voor genomen om mijn eigen koers te gaan varen dit jaar en mijn niet te storen aan alles om mijn heen en dat betreft dan het duiven spel ik zal proberen om aan zowel de Vitesse midfond en de dagfond vluchten te gaan mee doen ik heb daar met diverse mensen over gesproken en deze hebben mijn daarin voorzien van goede informatie of het lukt dat kan ik niet beloven wat ik wel kan dat is het proberen en dat zal ik ook gaan doen .

De laatste maanden heb ik eens goed na kunnen denken en ben ik tot de conclusie gekomen dat je eigelijk maar weinig echte vrienden om je heen hebt staan en waar je van dacht dat je vrienden waren daar heb ik mijn dan ook lelijk in vergist en dat is vandaag de dag de realiteit en wat betreft vriendschap in de duivensport dat is wel heel ver te zoeken daar heerst zoveel afgunst en jaloezie dat is echt niet normaal in deze tak van sport is het echt ieder voor zich.

Maar gelukkig kan ik ook wel zeggen dat ik duivenmelkers ben tegen komen die je wel een vriend kunt noemen en daar prijs ik mijn dan ook gelukkig mee en een paar namen wil ik zeker noemen Ton Stenekes uit Almere Sander de Ruiter uit Bussum Bas Tiel uit Huizen en zo zijn er nog wel een paar waar ik dagelijks contact mee onder houd en natuurlijk onze koffie dame Henk Bisschop en natuurlijk Willem daar ben je altijd  welkom .

Maar waar ik op hoop dat is dat wij de duivenmelkers van Nederland een goed en mooi vliegseizoen tegemoet mogen gaan zien .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.