Is de duivensport wel zo leuk ?

Na zaterdag denk ik en stel ik mijn zelf deze vraag is de duivensport wel zo leuk en waarom stel ik mijn zelf deze vraag .Afgelopen zaterdag kwamen de duiven niet goed naar huis terug en dat was niet alleen bij mijn bij veel liefhebbers ging het niet zoals het hoorde en tussen de eerste duiven zaten al minuten verschil en dat zegt op dat moment al genoeg en het weer was goed alleen de lucht was grouw het leek wel of daar een gordijn over heen zat en ik dacht nog als de duiven daar maar geen hinder van hebben maar de meeste doffers zijn weer terug op het hok alleen mijn beste jaarling nog steedts niet en zelfs mijn 774 een doffer die vele keren aan de kop heb mee mogen draaien is weg ,en daar ben ik echt ziek van en daarom stel ik mijn deze vraag is de duivensport wel zo leuk ik zal daar twee andwoorden op geven ja natuurlijk is de duivensport leuk wand als alles goed gaat dan is alles leuk , maar als dan je de duiven weg blijven dan is dat niet leuk , helaas is dat niet alleen bij mijn maar bij heel veel liefhebbers ook bij hun gebeurd dat het hoort bij de sport het is helaas niet anders .Mijn nek doet pijn van het  steedts naar buiten kijken als ik in mijn stoel zit en maar hopen dat de twee duiven nog naar huis terug komen ,of dat ik een belletje krijg hier zitten de duiven ,wat er ook gebeurd en waar de duiven ook mogen zitten ik haal deze zeker op ,begrijp mijn niet verkeerd ik haal altijd mijn duiven op waar dezen ook mogen zitten .

Woensdag gaan ik weer rijden met mijn jongenduiven en kijken hoe het gaat wandt als het goed is hebben wij de 28 een exstra dracht vlucht voor de jongenduiven en ik hoop dat het weer goed is wand dan wil ik graag mee doen .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.