Ja het is zo 65 jaar vandaag geworden

Het is niet anders ik ben vandaag 65 jaar geworden hoe dat voelt het zelfde als gisteren maar wel een jaartje ouder, dan denk ik even terug en wat gaat de tijd dan hard voor je het weet zit je in het bejaardentehuis maar daar wacht ik nog wel even mee.De duiven doen het netjes ik heb ze volgens mijn wel inorde ik geef ze dan ook weer in goede conditie mee en dat zelfde geld ook voor mijn jongenduiven ze doen het prima nu alleen nog even kijken wat ze op de eerste vluchten gaan doen en of ze de weg naar huis toe kunnen vinden dat is altijd even spannend de eerste keer een nacht mand en dan los met heel veel duiven tegelijk dus ik ben benieuwd.Ik heb nog steedts geen duif terug gekregen en ook niet opgegeven gekregen jammer dit had ik echt niet verwacht vijf duiven op een vlucht weg en niks horen dat is wel vreemd maar het is niet anders we gaan gewoon door en kijken wel waar het schip strand .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.