Je buren en de vogelgriep

En het gezegde luid van je buren moet je het hebben en dan reageer ik even op een verhaal wat ik hoorden van een paar liefhebbers en dat ging over mijn club genoot André de Jong uit Blaricum een echte duivenmelker die niemand tot last is en al jaren duiven thuis heeft en nu denkt een buurman daar even de boel te willen verzieken door met een vlag de duiven steeds te moeten weg jagen waar is de beste man mee bezig waarom moet dat iemand die niemand in de weg loopt of staat moet je die nu gaan treiteren, ik heb met André gebeld en hem gezegd dat als het moet ik zo bij hem ben als hij hulp nodig heeft en ik de vlag wel bij de buurman in zijn hol wil douwen kijken of hij dat prettig vind de klootzak .

Maar nu de vogelgriep ik zie net de lijst van de liefhebbers die niet meer kunnen gaan spelen met de oude duiven wat moet je hier nu van zeggen dit is echt vreselijk voor de liefhebbers uit dit gebied en kijk naar de namen wat een ramp niet alleen voor hun maar ook voor de boeren weg levens werk ik wens jullie veel sterkte toeven hoop dat deze ellende snel voorbij zal gaan

Ik geef vrijdag 19 doffers mee op de vittesen vlucht de twee doffers die ik miste zijn niet meer terug gekeerd jammer maar dat hoort nu eenmaal bij de duivensport dus 19 gaan er mee en ik kijk wel wat er uiteindelijk over zal blijven ik hoop natuurlijk een paar goeden.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.