Je hoort helemaal niks

Van de afgelopen week geen jongenduiven die achter is gebleven wat gehoord en dat is wat ik toch van veel duivenmelkers hoor heel veel jongenduiven zijn weg en je hoort daar weinig van vorige week vrijdag kreeg ik wel twee jongenduiven terug van drie weken terug en toen was ik er nog maar zeven kwijt .En nu op de nieuwe vlucht van uit Duffel blijven weer jongenduiven weg om gek van te worden en je hoort niets waar zitten deze jongenduiven denk ik dan .

Nu voor aankomende vrijdag doen ik de jongenduiven weer mee en laat ik acht jongenduiven thuis deze zijn niet verduisterd maar voor de rest gaan ze mee en hoop ik dat het verlies nu wat gaat verminderen en kijk wel waar het schip gaat tranden de laatste vlucht laat ik vallen .

Vandaag zijn op vier duiven na al mijn oude duiven verkocht en opgehaald was wel even een momentje maar ik heb goede afspraken gemaakt met de man uit Duitsland en ik hoop dat hij met zijn aankoop veel succes zal hebben .

Ik heb ook nog een optie om mijn jaarlingen en twee jarige duiven te verkopen maar daar neem ik eind september een beslissing over mijn jongenduiven blijven verlopig gewoon op de hokken zitten ik heb diverse mensen op mijn lijstje staan die ik toe gezegd hebt hun te bellen .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.