Joel de ruiter

Joël de Ruiter uit Bussum deze jongenduivenmelker tipte ik verleden jaar al als de man die wij in de gaten moesten gaan houden en hij maakte het waar op alle uitslagen stond hij bij de beste liefhebbers en pakte hij mooie prijzen top gedaan man .

Ik zel had het seizoen in 2021 wat bonnetjes van hem gekocht ik heb twee jongenduiven kunnen ophalen bij hem en daar was de 08 bij en zie de foto daar is hij familie van dus dat is zeker op papier geen verkeerde ik hoop dat hij het in dit nieuwe seizoen dan ook zal laten zien het is een mooie blauwe doffer en een plaatje in de hand .

Ik ben benieuwd wat Joël dit seizoen zal laten zien aan de duiven zal het zeker niet liggen hij heeft het beste van het beste op zijn hokken zitten als hij goed gemotiveerd is dan moet het zeker gaan lukken ik hoop natuurlijkzelf dat hij snel verkering krijgt wand dan maak ik misschien ook nog wel een kans om van hem te winnen maar ik wens hem weer een goed seizoen toe en hoop dat hij het nog beter zal gaan doen als verleden jaar .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.