Jongen duiven

Heb ik de jongen duiven flink weg gehad en ben er nog maar eentje kwijt geraakt.dus ik mag niet mopperen en als ik zo om mijn heen hoor overal blijven de jongen duiven weg het is echt triest om dat te horen ik hoop voor de liefhebbers dat de jongen het hok nog weten terug te vinden .Bij mijn gaat het de laatste twee dagen niet helemaal zoals het hoort gisteren de jongen los gelaten zoals gewoonlijk van mijn hok om 8 uur in de ochtend en de eerste kwamen na drie uur trainen terug en de laatste een half uur daarna . ik denk die zijn echt goed in orden en vandaag weer het zelfde de jongen om 8 uur los gelaten maar nu waren de jongen duiven na ander half weer terug maar ik zag meteen dat het ze niet allemaal waren 7 waren nog niet terug en naar een uur moesten er nog drie komen ik ben net thuis en ik mis er nog steeds 2 waar zitten die dingen verspeel ik ze niet met weg brengen dan wel gewoon met trainen aan huis dat is toch niet normaal . en dit is nu al de tweede dag ik weet niet wat dit is . zit er soms iets in de lucht is de form te groot wie het weet mag het mijn zeggen ik word daar gek van , En daarom heb ik een hekel om met de jongen duiven te spelen je doet er alles voor om ze zo goed mogelijk voor te berijden en dan blijven de duiven gewoon weg .Ik moet vrijdag in korven voor een korte vlucht samen met de jongen duiven alles gaat dan in een keer los 108 km voor jong en oud de oude die hebben week daar voor 448 km gevlogen en worden nu terug gezet op 108 een verschil van 344 km wie is hier niet goed bij zijn hoofd en dan ook nog alles tegelijk los hoe verzin je zo iets ,ik heb daarom besloten om niet mee te doen met de jongen duiven ik wil niet dat de duiven door elkaar heen komen met de kans wand dat zit er natuurlijk dik in om enkele minuten kwijt te raken om dat de doffers met de jongen kunnen aankomen wand ik gebeuren en dat zie ik echt niet zitten dus dan maar niet inkorven en zelf blijven weg brengen daar leren de jongen duiven ook van en dan heb ik wel zelf alles in de hand dan kan ik me zelf de schuld geven als het fout gaat en niet een ander .Ik wil wel even al mijn club genoten veel succes toe wensen met de jongen duiven vluchten .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.