Jongen duiven

Ik kan mijn ogen niet geloven wat een aanbiedingen er weer zijn wat betreft de jongen duiven het beste van het beste word er op duivenmarkplaats aangeboden het lijkt wel een snoep winkel de een die vraagt 125 euro maar dan moet er wel 10 afnemen wandt dat is dan den vrienden prijsje en bij de ander 50 euro of 75 euro nee de prijzen die variëren nog al en dan heb je ook nog de speciale aanbiedingen wegens omstandigheden kunnen wij niet vliegen dit seizoen en daarom bieden wij al onze jongen duiven te koop aan.Nu heb ik toch wel een behoorlij goed geheugen en ik kan mijn deze advertenties nog wel voor de geest halen wandt  die heb ik verleden jaar en dat jaar daarvoor ook al eens gezien het is toch gewoon weg te triest voor woorden om te zien hoe die mensen hun duiven elk jaar weer weten te verkopen mensen trap daar niet in als je duiven wilt kopen en ik heb dit al eerder geschreven klop dan bij de goede duivenmelkers aan die daar wel goede bedoelingen mee hebben en die wil ik ook absoluut niet in deze categorie plaatsen .Mijn duiven doe het prima en als het weer wat beter gaat worden wil ik de duiven weer gaan los laten dan doen ik eerst smorgens de doffers en in de middag de duivinnentjes dan kunnen ze vast weer een beetje gaan wennen en in hun ritme komen ik ben afgelopen maandag al begonnen met de duiven smorgens te gaan voeren en te gaan schoonmaken en dat doen ik dan ook weer savonds ik gebruik daar ook weer mijn vaste tijden voor en je merkt dat gelijk aan je duiven ze weten dan precies hoe laat je komt .Let op het is alweer einde januari en nog een dikke twee maanden en dan is het alweer zo ver de tijd die vliegt je letterlijk voor bij.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.