Jongen duiven

Vandaag zijn de vier jongen duifjes op gehaald voor Ben Suk Ben zelf was druk en daarom kwam zijn vrouw de jongen ophalen kwam goed uit wand de familie ging gelijk even bij de familie op bezoek in Beverwijk ik heb hem twee jongen uit mijn 95 gegeven en twee uit de lijn van de 49 betere duiven heb ik niet zitten deze duiven zitten altijd in de kop van de uitslag dus ik hoop dat Ben daar veel succes mee heeft .Vandaar heb ik mijn vier jongen op kunnen halen bij Ton Mennering deze had Loes verleden jaar voor mijn verjaardag besteld bij Ton en ik ben  daar blij mee en nu dan maar hopen dat ze het net zo goed zullen gaan doen als mijn andere duiven die ik al had van Ton en dit zijn natuurlijk de duiven van Cyril  lambrechts uit Berlaar in België top duiven zonder twijfels.En vandaag voor de eerste keer de jongen los gehad en de jongen hadden het goed naar hun zin ze zaten lekker buiten in het zonnetje en het was er dan ook een goede dag voor en ik laat de duifjes gewoon hun gang gaan en kijk er ook niet naar om ik laat de duifjes gewoon hun eigen gang gaan en laat ze maar gewoon leren dan komt het van zelf wel goed.de oude duiven trainen lekker en luisteren goed ze weten precies wat er van hun wordt verwacht en dat is goed om te zien de een jarige doffers doen het ook supper en passen hun ook goed aan iedereen heeft de vaste plek en dat merk je goed als er dan een doffer verkeerd vliegt en gaat zitten dan is het meteen de beuk er in en zo hoort het ik ben dan ook  echt benieuw wat de duiven dit jaar gaan doen ik zelf heb er goede verwachting van maar je weet het nooit ik wacht het gewoon netjes af en ik zal wel gaan zien wat het Word

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.