Jongen duiven kopen

Voor dit seizoen heb ik 15 jongenduiven aan gekocht bij Hatty en Adriaan Roest voor de En zeker niet te vergeten het medischsnelheid en iederden die deze mannen kan weet dat deze duivenmelkers al jaren op een heel hoog niveau mee spelen .

Is dat dan ook een garantie dat ik met deze duiven net zo had kan gaan spelen dan is mijn antwoord hier op dat moet de tijd dan gaan leren wand wat ik wel weet is dat je koopt wel de duiven maar niet de melkers en daar gaan veel liefhebbers de fout mee in .

Vraag je mijn nu hoe dat dan kan dan is mijn antwoord daar heel duidelijk op ik kan duivenmelkers die weten precies hoe zij moeten voeren en zijn daar dag en nacht mee bezig en weten precies hoe zij met hun duiven weten om te gaan en daar zit al een groot verschil .

Nogmaals je koopt wel de duiven maar niet de Melkers wat je wel kunt vragen is of je het voer systeem van hun mee kunt krijgen en hoe hun met de duiven om gaan en dat betreft dan ook het medische plaatje en als je dat net zo zal doen als hun dan nog heb je nog steeds geen zekerheid.

Wandt wat nog veel belangrijker is hoe is je hok hoe is je ligging van je hok dat zijn allemaal dingen die heel belangrijk zijn is dat allemaal in orden dan ben je al een heel eind op weg maar ik zeg het weer je koopt de duiven en niet de Melkers.

Maar je moet ergens gaan beginnen dus voor alle duivenmelkers veel succes met jullie aankopen en aan het einden van het seizoen dan maken wij met zijn alle de balans weer op en weten wij of we de juiste aankopen hebben gedaan.

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.