Jongen uit wennen

Was even bij Ton Stenekes langs geweest deze had voor het eerst de jongen duiven los ik wist niet wat ik zag het leek wel een spring in het veld hij sprong heen en weer en hij telde steeds de jongen die naar buiten waren gegaan hij heeft er op dit moment zo een vijftig zitten en de rest komt er nog aan ik denk dat hij er met ongeveer honderd gaat beginnen ik wens hem heel veel succes. Als ze alle honderd er uit moeten weet ik niet waar hij dan moet gaan staan en tellen ik denk zelf op een hele grote trap en met een heel groot telraam dan kan hij de stand goed bij houden. Ton ik heb gehoord dat ze bij de apotheek hele kleine pilletjes hebben die zijn speciaal voor als je de jongen duiven moet uit wennen ze zeggen dat je daar rustig van word en wat slaperig dus let op. Ik wens je veel plezier met het uit wennen van de jongen duiven je komt en red het wel en anders kan je altijd de hulp van Henk in roepen.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.