Jongenduif weer terug

Gistermiddag in overleg met Louis Pouw de jongenduif die bij mijn binnen gelopen was even op weg geholpen en bij Muiderberg los gelaten de duif nam de goede richting en ik ging terug naar huis ik belde Louis even op en melden hem dat ik de duif had gelost .

Ik had niets meer gehoord en ik ging er van uit dat de jongenduif de weg terug naar huis had gevonden ,maar daar dacht de jongenduif even anders over wand toen ik thuis kwam zag ik een jongenduif in mijn thuin zitten ik dacht nog even misschien nog een van mijn maar dat was dus niet het geval het was de jongenduif van Louis Pouw uit Nederhorst den berg ik dacht jammer ,de duif even snel gepakt en meteen in het mandje gedaan en gebeld met Louis, oke ja wat nu even nadenken en toen kwam de vraag kun ji de duif bij Mevr Adriaanse breng moest even denken en ik andwoorden dat is goed de duif is nu weer terug en ik mag volgend jaar een jongenduif komen halen en dat is natuurlijk top Louis vast bedankt .

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.