Jongenduiven eerste keer

Vanochtend vroeg heb ik mijn jongenduiven gepakt en rustig in de manden gedaan het was voor de duifjes wel even schrikken en dat zachbje ook aan hun reacties die denken wat doet hij nu normaal mogen wij lekker naar buiten toe en nu worden wij met ze alle in de manden gestopt .Op het moment zie je aan de jongenduiven de paniek toeslaan en willen deze weg uit de manden is begrijpelijk natuurlijk maar het is helaas niet anders dit moet gewoon gebeuren hier moet de duifjes even door heen .Alles is klaar en ik zet de duiven in de auto op weg naar Groenekan en waarom ik daar in een keer naar toe ga ik vind als mijn jongenduiven meer dan een uur weg zijn dan denk ik dat moet dit kunnen dus zo gezegd zo gedaan ,daar aangekomen even alles lekker rustig neer gezet en een kwartier gewacht en los de jongenduiven klommen heel hoog en weg waren deze ik zag niets meer dat vind ik altijd een goed teken ,de manden op gepakt en terug naar huis onderweg dacht ik nog die zij wel even onderweg die gaan nog even trainen maar dat bleek anders ik kwam aan rijden en Loes zegt ze zijn er al ik zeg dat kan nog niet nou kijk maar daar gaan ze heel hoog ik denk dat is natuurlijk wel goed ik zag de duiven gaan zakken en riep deze naar binnen dat was geen probleem rustig heb ik ze gevoerd en daarna lekker een bad gegeven en dat was goed de duiven ginnen daar meteen in ,even de stress er af .Ik probeer vrijdag weer te gaan en daarna nog een keer en dan gaan ze alleen nog met de vereneging mee .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.