Jongenduiven en het spel

Het jongenduiven spel is voor veel duivenmelkers toch wel heel belangerijk geworden en dat het leeft is wel te zien de concurrentie is dan ook behoorlijk groot en sterk,ik zelf heb in mijn begin jaren altijd fanatiek mee gedaan met dat spel maar al een aantal jaren laat ik het eigenlijk links liggen en heb ik daar niet zoveel interesse meer in gehad maar dit jaar probeer ik weer mee te gaan doen. Ik ben zelf de jongenduiven zo goed als mogelijk is aan het voor ( berijden op het seizoen zelf veel weg brengen en zorgen dat ze in een goede gezondheid en conditie mee kunnen gaan doen op de eerste vluchten die komen gaan want de gezond van de jongenduiven is wel heel belangerijk daar mag echt niks aan haperen.Het jongenduivenhok heb ik in twee afdelingen zo ingedeeld en deze zijn precies gelijk in gedeeld ik wil namelijk de jongen eerst goed aan laten lopen zodat ik de jongenduiven op de derde vlucht kan gaan scheiden en misschien wel op de deur kan gaan spelen of dat lukt dat zien ik wel dit wordt voor mijn de eerste keer dat ik dat doen dus ik ben wel benieuwd wat het gaat worden vol verwachting klopt ons hart.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.