Jongenduiven

Mijn eerste ploeg jongenduiven vliegen nu gezamelijk hun rondjes een goede driekwatier en als ze zijn uit gevlogen landen ze netjes op de plank en roep ik ze meteen naar binnen ik wil niet dat ze buiten blijven scharrelen naar binnen en eten niet teveel den klein kropje en in de namiddag voer ik mijn jongenduiven dan af en als de éérst naar de drinkers bak gaan dan stop ik met voeren .

Mijn tweede ploeg jongenduiven zijn twee weken jonger maar ook deze beginnen nu het luchtruim te verkennen ik denk zelf nog een week en dan zitten ook deze in de lucht en als ze  dan goed vliegen dan kunnen de jongenduiven gelijk los dat scheelt mijn een hoop tijd maar eerst even kijken of alles ook verloopt zoals ik wil .

Geen terrassen open geen verdere versoepelingen de avond klok gaat naar tien uur en alleen maar om dat de klok van het weekend een uur naar voren wordt gezet en voor de rest is het gewoon afwachten wat betekent dit voor de duivensport dan gaan wij beginnen of schuift alles op wat ik wel hoorde dat is dat de Belgen ons zeker nog niet gaan toe laten. ben benieuwd wat het uiteindelijk gaat worden .

 

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.