Kan geen ei meer zien

Heb het even gehad met de eieren op de vereneging kreeg ik 30 eieren aangeboden hartstikke leuk maar ik kan geen ei meer zien ik heb de rest verstopt voor de kinderen uit de buurt wel eerst even gekookt natuurlijk en wat makkelijker in het zicht gelegd zodat de kinderen niet zo lang hoefde te zoeken .

De jongenduiven gaan lekker nu zat de hele ploeg in de lucht en dat was goed om te zien even lekker een uurtje spelen in de lucht wandt dat is het eigelijk je ziet een ploegje daar en weer een ander ploegje weer verder op maar ik ben best tevreden mag niet mopperen .

De doffers trainen ook lekker en ik hoop dat het snel wat warmere gaat worden in de ochtend wand dan gaan de heren in de ochtend los en de duivinnen daarna en als het dan smidags wat warmer gaat worden blijven de duiven lekker binnen maar dat is pas in de maand juli denk en tot die tijd wil ik de duiven dan twee keer per dag gaan los laten .

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.