Kerts diner op de Veste

Het kerst diner op verzorgingshuis de Veste is dit jaar aangepast wegens het Coronavirus mag het kerstdiner in de eetzaal niet door gaan de bewoners eten op de kamers en mogen dan een familielid uitnodigen.Ik ben weer gevraagd om dit jaar weer aanwezig te willen zijn om de tafels te dekken op de kamers van de bewoners en dan het eten op gepaste wijze op te dienen en natuurlijk heb ik gelijk ja gezegd dit laat ik echt niet aan mijn voor bij gaan.en geloof mijn het was twee dagen om dit tot uitvoering te kunnen brengen.dag een was het eerst de eerste en de tweede etages en de tweede dag waren drie vier en de vijfde etages aan de buurt dat is hard werken, en nu terug kijkende op die twee dagen dan had ik dit voor geen goud willen missen de bewoners waren zo blij met het kerstdiner de lach op hun gezichten daar is waar je het toch allemaal voor doet. Ook mijn complimenten weer aan het verzorgingshuis de Veste en aan de kok Alfons en vooral niet te vergeten Erna den Hoed en dochter en natuurlijk ook Loes Meents allemaal bedankt namens de bewoners van de Veste.

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.