Kieri de reiger

De blauwe reiger met de naam kieri was komen aan vliegen bij mijn zuster dien in Amsterdam jaren lang heeft zij voor hem gezorgd en elke dag kwam kieri langs om zijn eten op te halen bij mijn zus Dien. Ik schrijf dit verhaal en plaats het filmpje dat is gemaakt bij mijn zuster door de Engelse tv helaas is mijn zuster overleden en zelf heb ik nog niet de moet gehad om het filmpje te bekijken mijn zuster was mijn alles en ik mis haar verschrikkelijk mijn zuster was gek op alle dieren waar ze ook kwam ze kregen altijd eten bij mijn zus kwamen zij niks te kort.Ik wil  dit filmpje plaatsen om te laten zien hoe mijn zuster een speciale band kon op bouwen met een reiger.Nu heeft mijn nichtje deze taak op zich genomen en geeft zij rieki elke dag zijn eten zij zet nu de traditie voort zoals mijn zuster dat zou hebben gewild ik hoop dat ik er ooit zelf naar zal gaan kijken .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.