Klok vandaag doen

Vanochtend gaan ik mijn klok laten laden en als dat gebeurt is heb ik alles en netjes gedaan zoals de voor voorschriften het hadden aangegeven en kan ik met een gerust gevoel met mijn duiven gaan deelnemen aan de vluchten alle duiven staan op mijn naam en zijn aangemeld bij Compuclub ik heb het nieuwste programma van hun dáárin zit ook de cloud in een goed en mooi programma.

Het weer is de aankomende dagen zomers en lopen de temperaturen op tot 20 graden Celsius maar vanaf donderdag draait de wind naar het noordoosten en dan zakt de temperatuur naar 3 graden met op de dag 8 en dat is een behoorlijk verschil ik hoorde liefhebbers al zeggen dan  korf ik mijn duiven niet in en zeker mijn jaarlingen niet .oké dacht ik mag je eindelijk gaan in korven wil het weer weer niet mee spelen maar je kent het gezegde toch april doet wat hij wilt en dat laat hij dan ook meteen zien .

We gaan het wel zien de duiven gaan naar meer en dat is voor mijn een goede honderd kilometer en dan met een n.o wind 3 dan moeten de duiven er wel even aan trekken normaal is dat niet erg maar met de kou is het wel iets anders dat betekent wind op het koppie en dat is voor de duiven altijd lastig en zeker met de koude wind die ze voorspellen even goed in de gaten houden er is niets zo verantwoordelijk dan het weer .

Even een foto van mijn eerste ploegje jongenduiven draaien lekker hun rondjes .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.