Kon het niet laten

Ik heb toch even een berichtje naar de Afdeling 7 gemaild en even laten weten dat ik het jammer vind dat je moet gaan kijken wat een ander doet en ik bedoel daar mee andere Afdelingen .Wat ik niet kan begrijpen is het volgende de hele week weten we dat het weer alleen maar kouder word en er ook nog eens een kans is op een lokale natte sneeuwbui en laten we dan dan ook even kijkende wat het weer bij onze belgen gaat doen dit is rond uit slecht . Waarom niet gewoon een weekje op schuiven is dat nu zo moeilijk of willen de heren dat het gewoon mis gaat of zijn ze bang dat ze de centen mis gaan lopen zeg het mijn maar ik begrijp hier helemaal niks van . En wij zijn van die mensen die gewoon doen wat andere zeggen ja maar in Duitsland en bij anderen ging het van de week goed ja dat begrijp ik wij zitten in het einde van de week en dan word het alleen maar kouder en slechter .Nogmaals ik hoop dat ik het bij het verkeerde eind hebt .En ik weet als geen ander je bent allemaal verantwoordelijk voor wat je met de duiven doet wel of niet inkorven maar wat de Afdeling doet is wel heel gemakkelijk leg het maar bij de duivenmelkers zelf neer die moeten maar gaan kijken wat zij gaan doen wel of niet inkorven en mocht het dan wel mis gaan wat ik natuurlijk niet hoop dan krijgen wij de Afdeling niet de schuld zo is het toch .Maar waar maak ik me eigenlijk druk om we hebben toch genoeg liefhebbers in Nederland en zat duiven een paar minder in de hokken maakt dat wat uit . ja bij mijn wel mijn duiven gaan voor een kampioenschap en ik vind elke duif verdient een eerlijke kans wat betreft de lossing en het weer zo is het en niet anders als ik het verkeerd zie laat het mijn dan gewoon weten .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.