Koppel Bij Ton

Zondag morgen 9 uur af gesproken bij Ton even kijken naar zijn duiven. Maar eerst even een kopje thee samen met Anita zijn vrouw even bij praten en dan naar de duiven mijn eerste indruk de duiven zien er goed uit Ton snel het hok in want het regent. Zoals ik al van buiten af kon zien zaten de duiven strak in het pak, ik pakte de duiven een voor een en ik moet zeggen hij had mijn advies opgevolgd iets lichter voeren en je merkte meteen dat de duiven goed in de hand lagen. Ton had de duiven die hij wilden koppelen al vast in de broedkooien gedaan en hij vroeg wat denk jij welke kunnen we op mekaar koppelen met 2 koppels was ik zo klaar die had hij van mijn gehad dus ik wist dat deze bij elkaar konden bij 3 duiven had ik echt mijn twijfels, eerst kreeg ik de 2 jongen doffers in mijn handen en die keurde ik af toen gaf hij mij een oude doffer en deze keurde ik ook af vroeg hem is dit soms de vader van deze doffers en hij zij ja dat klopt ok├ę dan kunnen deze er wel uit, je hebt ze beter zitten. Zo gezegd zo gedaan alles gekoppeld en terug naar huis maar wel gezegd let even op geef ze even de tijd dat komt het wel goed ik was nog geen minuut thuis ging de telefoon en dat was Ton je gelooft het nooit alles is aan gelopen top dan zijn de duiven zoals ik al aan gaf top in orde . Ton doe je best ik wens je een goede kweek toe.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.