Kreeg wat leuke reacties

De mail wisseling die ik heb gehad met het n .p.o. in de afgelopen weken is goed en positief door veel liefhebbers die dit hebben gelezen met goede en positief reacties beantwoord . De  meeste duivenmelkers waren het eens met mijn vraag die ik had gesteld aan het n.p.o. over de  nieuwe en uit gebreide dopinglijst voor het nieuwe duivenseizoen in 2022 . Wat ik een beetje gek vond dat was hoe het werd gebracht in mijn ogen kwam dit heel gek over en daarom vond ik dat ik daar op moest reageren en de duivenmelkers waren het hier met mijn eens .

Ik vind namelijk niet dat je kunt schrijven wij hebben als controleurs bij alle liefhebbers die wij hebben gecontroleerd niets kunnen vinden , maar komen dan met het schrijven dat voor het nieuwe duivenseizoen in 2022 wel een uitgebreide lijst gaan hanteren zoals in België dan denk ik waarom moet je dat schrijven dit roept bij veel duivenmelkers vragen op en dat is wat je niet moet willen en ook niet moet doen .

Ik lees dat het kuren tegen paratyphus weer is begonnen en wat ik mijn dan ook afvraag is hebben deze liefhebbers eerst de mest op deze ziekte laten testen of is het gewoon kuuren in de blind .Heb hier over veel gesproken met de dokters en gevraagd hoe zei hier over denken en de meeste geven eigelijk allemaal toch een verschillend andwoord .Hier begrijp ik dan ook niets van het lijkt wel op het vaccineren van het corona virus wel of niet doen en ook daar zijn de meningen dus verdeeld over nu weet ik natuurlijk dat ik dat niet mag vergelijken . Maar als zelfs de dierenartsen zeggen waarom zou je de duiven gaan kuuren of gaan vaccineren tegen paratyphus als de duiven gezond zijn verklaard en dat is wat ik dus bedoeld met twee delingen Maar nogmaals iedereen moet doen wat hij zelf het beste voor zijn of haar duiven vind en zelf ben ik tegen het blind kuuren . Wat ik al jaren doe is als de rui bij mijn duiven op het einden loopt laat ik de mest van de duiven controleren op paratyphus wormen enz .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.