Kweek en jongenduiven

Voor mijn is het aankomende duivenseizoen eentje zonder jongenduiven ,wel heb ik bij Jhon  mijn jongenduiven besteld voor het nieuwe duivenseizoen ik wil met een klein ploegje gaan beginnen en dat zal dan op de natour gaan beginnen plus wat taart vluchten voor mijn zullen de jongenduiven vluchten niet op het programma gaan staan .Met de oude duiven zal ik alleen de Vitesse vluchten en de midfond staan gewoon terug naar mijn eigen spelletje wat alleen zal veranderd dat is dat ik met de duivinnen zal gaan spelen en een met een ploegje doffers en de rest van mijn duiven blijven gewoon thuis dat betekend 12 doffers thuis en twaalf duivinnen die blijven gewoon thuis enbhet uiteindelijk doel is gewoon weer terug naar 12 duiven die ik elke week wil mee geven ,voor de discipline Vitesse en midfond heb je echt niet meer duiven nodig het moeten goede zijn die naar huis willen komen en voor de rest van mijn duiven is er  wat mijn betreft helaas geen plaats meer voor .

Ik wil nog een paar jaar proberen door te gaan met de duivensport als alles mee zit en ik wil dat zonder stress gaan doen geen slap gelul meer maar gewoon lekker genieten van de duiven en voor de rest houd ik mijn op de achter grond ik zal ook geen functie meer in mijn club gaan vervullen gewoon lekker inkorven en bezig zijn met de duiven dat is wat ik zal gaan doen alles lekker rustig op mijn gemak geen gehaast en stress lekker alles gewoon rustig aan top.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.