Lees dit goed en huiver

Ik werd nog even gebeld door de voorzitter van het n.p.o met de vraag of ik nog contact had opgenomen met de afdeling 7 ik antwoorden hem dat ik een mail had verstuurd en daar nog geen antwoord op terug heb gehad had ik ook niet verwacht .Maar ik zeg tegen Ben Geerding dat ik de voorzitter even netjes zal bellen dus zo gezegd zo gedaan kreeg netjes de voorzitter aan de lijn en ik vroeg of het hem schikte dat ik hem belden dat was geen probleem ik vertelden hem dat ik het niet eens was met wat er afgelopen vrijdag is gebeurd en wilden daar mijn ongenoegen over uit spreken maar zover kwam het niet de voorzitter kwam gelijk in het verweer en gaf mijn te kennen dat het bestuur van de afdeling 7 gaat kijken of daar juridische stappen tegen mijn kunnen worden genomen .Ik zeg tegen de voorzitter dat is geen probleem doe wat u moet doen en doe uw ding dan doe ik de mijnen maar als u denkt dat ik warm loop voor bedreigingen dan moet ik u helaas teleurstellen daar wordt ik alleen maar harder van en ik wacht netjes af wat maar een ding kan ik u wel vertellen ik laat mijn door niemand maar dan ook door niemand de mond snoeren en zeker niet door de afdeling 7 en laat dat in ieder geval wel heel duidelijk zijn en of ik de duivensport schaden toe breng ik zou niet weten hoe omdat ik als het zo door gaat een melding zal doen om maar te moeten toleren en te zien hoe onze duivensport naar de verdommenis wordt geholpen omdát er gewoonnduiven worden gelost terwijl dat beter niet had kunnen gebeuren en dan mijn gaan bedreigen met juridische stappen tegen mijn nou kom maar op afdeling 7 .Ik zal altijd op komen voor de duiven laat dat heel duidelijk zijn en of ik nu wel of geen duiven heb ik blijf het en zal het in de gaten houden .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.