Lekker rustig aan

Vanavond gaan ik mijn duiven inkorven en voor het eerst in jaren kan ik alles op mijn gemak gaan doen ik kan mijn duiven om kwart voor zeven laten inkorven en ik hoef nu niet zelf als inkorver aanwezig te zijn en kan mijn duiven voor het eerst op een normale tijd gaan pakken en ik kan zelfs eten dat is voor mijn nieuw en ik kan mijn de tijd echt niet heugen dat ik alles rustig kan gaan doen .

Het weer is al aan het draaien en vanaf maandag is het gedaan met het zonnige weer en mogen de regenbuien hun gang weer gaan en is het gedaan met de zomer .Als ik natuurlijk de weersvoorspellingen mag geloven maar eerst maar morgen gaan afwachten .

Gisteravond stuurde mijn duivenvriend Jhon Bode mij een filmpje van een top duif  van zijn kweekhok ik moest eerst even goed kijken wandt ik dacht eerst dat hij een kalkoen op zijn schouder had maar dat was dus echt een duif .Deze heeft dit al vanaf pieper heb dit nog nooit gezien .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.