Leuk om te horen

Altijd leuk om te horen dat de liefhebbers die bij mijn wat jongen duiven hebben gekocht of gekregen er dan ook nog leuk mee vliegen .Vandaag even de nieuwen broedkooien op gehaal in Zwartsluis bij van der linden en zoals gewoonlijk weer top even lekkervbij gesproken over de duiven en hij gaf me te kennen dat hij eens bij mijn langs wilden komen had wel interessen in wat duiven altijd welkom je weet nooit waar het allemaal goed voor is vd linden heeft zelf ook beste duiven zitten dus wie weet.Gisteren even bij mijn duiven vriend Ton mennering langs geweest en ook daar even lekker bij gepraat Ton gaf aan dat Loes bij hem 4 jongen had besteld uit de rechtstreekse lambrechts duiven die hij heeft zitten deze had zij voor mijn verjaardag besteld bij Ton nu gaf hij aan dat zij deze niet hoefde te betalen en dat we ze voor niks kregen Ton namens Loes heel hartelijk dank en ik hoop dat het net zulke goeden worden zoals ik die al heb zitten.Ik mag wel zeggen dat ik wat dat betreft niet mag klagen ik kom bij veel top duivenmelker en krijg altijd zonder de portemonnee te hoeven trekken uit de beste koppels de jongen duiven mee ik denk dat als je om je heen kijkt dat er dat niet veel kunnen zeggen.De duiven die kome lekker door de rui heen en zien er top gezond uit vergeet niet dat dit toch wel een hele belangrijke periode voor de duiven is een nieuw veren pak daar moeten ze het volgend jaar wel weer het hele seizoen mee doen dus let goed op dat er daar geen hapering in komt en dat ze de oude dons goed los laten komen wand dat zien ik toch wel bij veel duiven in het nieuwe seizoen veel oude dons en dat is niet goed dan kan je het wel vergeten dus let op en veel succes met de rui.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.