Leuk weer contact

Een paar weken geleden liep ik in Almeren zomaar Martin van Schaik tegen het lijf we en wij  moesten alle bij even goed kijken maar ja hoor het was Martin leuk even een praatje gemaakt natuurlijk over de duiven .Maar al gouw vroeg Martin naar mijn zoon Jerry hoe het daar mee ging ik andwoorde gelukkig goed man en ik vond dat zo top van hem om te vragen hoe het met hem ging .Martin is een goede gast een top duivenmelker zie dat hij elke week samen met zijn maat op het hoogste niveau mee doet en van Martin had ik ook niets anders verwacht hij was in Almeren zeker met de jongenduiven de te kloppen man .

Gisteren heb ik mijn weer aangesloten op Facebook even lekker kijken waar mijn vrienden en kennissen mee bezig zijn en het kan ook geen kwaad om wat sociale contacten weer wat aan te halen .

Is het mogelijk om in deze tijd om nog rijk worden van de duiven de deze vraag werd mijn gisterenavond v.i.a mijn colum nog gesteld .Ik denk wat een vraag waarom stelt u mijn deze vraag dacht ik bij mijn zelf ik moest even nadenken wat ik hier op moest gaan andwoorden en ik vroeg eerst werkt u bij de belastingdienst waarop ik een berichtje daarop terug kreeg met het andwoord nee ik werk in de gehandicaptenzorg oké en waarom wilt u dan weten of je rijk kunt worden met de duiven .Dat komt omdat hier iemand zit waar ik natuurlijk de naam niet van mag noemen in verband met de privacywetgeving deze meneer zijn vader heeft heel hard met de postduiven gevlogen en heeft deze daarná voor heel veel geld verkocht en zegt dat dit nog steedts gebuurd klopt dat .Ja dat klopt er zijn nog steedts duivenmelkers die behoorlijk wat geld kunnen verdienen met de verkoop van hun duiven .

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.