Liao HonG Jun uit Tw

Deze Meneer Liao Hong Jun uit TW heeft mijn al twee mails gestuurd met de vraag of ik hem wat duiven wil verkopen ik begrijp hier echt niets van het is natuurlijk leuk dat deze Meneer Liao Hong mijn vraagt wat ik voor de duiven wil hebben maar ik denk dat hij beter bij liefhebbers kan gaan kijken en vragen wat daar te koop is per slot van rekening vliegen die veel beter en daar komt nog bij dat ik helemaal geen duiven wil verkopen of jongenduiven dat is niet mijn ding ik heb mijn duiven voor mijn hobby en niet om mijn boterham er mee te gaan verdienen heb ik nooit gedaan en zal dat ook zeker nu niet gaan doen . Mijn oude duiven heb ik bij hoge uitzondering wel verkocht en daar zal het ook bij blijven de duivensport zal voor mijn altijd een hobby blijven  je weet een hobby dat kost geld en als je echt denkt dat je daar nog rijk van wordt echt niet .De liefhebbers die daar nu wel hun boterham mee verdienen zijn in de goede tijd gestart en ook toen was dat maar voor weinig liefhebbers weg gelegd . De liefhebbers die ik nu ken die moeten nog elke dag gewoon naar hun werk om hun geld te gaan verdienen maar hebben wel het geluk dat ze hun investeringen en kosten wel terug verdienen en dat is natuurlijk lekker en dat moet ook kunnen ik weet wat deze duivenmelker zelf elk jaar weer investeren om nog beter te kunnen gaan worden .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.