Nieuwe start

Nieuwe hokken 2016

In 2016 heb ik door Bennie Suk nieuwe rennen laten plaatsen, een warm mens en alles tot in de puntjes afgewerkt. Bennie nogmaals dank, ben er erg mee in mijn nopjes.

“Nieuwe” hokken 2014

hok_2014_1 hok_2014_2

Nieuwe Start 2013

Onlangs ben ik in een klap 30 jongen kwijtgeraakt door een wat ongelukkige actie van mijn buren, daar kwam bij dat ik niks meer hoorde van deze jongen deed mij dat besluiten om er abrupt mee te stoppen. Maar ik ben nu een week verder en door de spontane actie van mijn clubgenoten Ronald Heesen en Comb. Calis zij boden mijn spontaan aan om hun jongen van de kwekers voor mij te ringen, ik ben toen toch weer opnieuw begonnen. Mannen geweldig en nog bedankt, zonder jullie actie was ik zeker gestopt met de duivensport.

Nieuwe Start

Als ik nu terug kijk naar de laatste 3 jaar dan moet ik zeggen dat ik wel wat leuke uitslagen heb gemaakt maar lang niet zoals ik in het verleden heb gedaan en ook niet gewend was.

Dat lag niet aan het soort duiven maar aan mijzelf. Ik heb het de laatste jaren heel erg druk gehad met allemaal anderen dingen en wij weten allemaal dat als je wilt presteren je er boven op moet zitten. En dat was bij mij dus niet het geval wel de duiven in het hok hebben zitten die tot alles in staat zijn maar dan moet de baas er wel de tijd voor hebben en ook maken want aan de duiven ligt het zeker niet en als je ziet welke rassen ik op de hokken heb zitten.

De Tournier duiven van Rob Boesten uit Muiderberg. Van de Comb. Calis uit Bussum heb ik vijf duiven gekregen deze vader en zoon hebben de volgende duiven zitten van Marcel Sangers, Gerard Koopman uit Emmerveen, Bas en Gerard Verkerk en Comb. Co en Piet Verbree uit Putten. De Comb. Calis gunnen je nog een duif zonder dat je er geld voor hoeft te betalen. Dan heb ik ook nog de duiven van Ben Geerding en rooie soort van Mario Wijnen dus het soort zit er wel, nu alleen de tijd er voor maken en dan komen de successen van zelf wel weer.

Prijzenkast Henk v.d. Linden

Reacties zijn gesloten.