Maandag wat een mooie dag

En het is weer maandag en even geen regen maar een lekker zonnetje en zo begon voor mijn de maandag lekker mijn duiven gedaan en gelijk ook de oude duiven van hun nesten af gehaald en dat betekent rust voor de oude duiven laat de rui nu maar komen de lampen zijn uit en de tijd en de dagen worden weer normaal dus geen bij lichten meer en alles weer normaal maar dat geld nog niet voor de jongenduiven ik wil proberen om nog een of twee vluchten met ze mee te spelen en als dat lukt dan is het voor hun ook klaar en kunnen ook deze duifjes aan de rui gaan beginnen.Ik heb nog eens goed nagedacht en alles is even op een rijtje gezet voor mijn zelf ik weet als geen ander hoe en wie ik ben ik zeg altijd waar het op staat dat heb ik mijn zelf aan geleerd en soms is dat best moeilijk voor anderen dat kan ik goed begrijpen maar ik zeg wat ik denk en dat kun je ook soms lezen in mijn verhalen is dat goed of is dat fout ik zelf denk van niet maar nogmaals het is niet mijn bedoeling om mensen te kwetsen ik reageer alleen op dingen die mijn te oren ko komen en die ik zie is dat goed of fout nogmaals ik vind van niet .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.