Maart alweer in zicht

Maart is alweer in zicht hoe snel kan het gaan ik heb een drukke week gehad eerst met Loes mijn vrouw naar het ziekenhuis toe voor een darm onderzoek ik kan uw dit vertellen dat was voor haar geen pretje en zeker de dagen daar voor niet wat je allemaal niet moet doen om de darmen leeg te krijgen niet normaal maar het is gelukt nu moeten wij wachten tot vijf maart voor de uitslag spannende tijd maar wij zijn en blijven positief. Wij hebben gisteren avond even lekker een hapje gegeten samen met mijn zoon Jerry en zijn dochter Angel was heel gezellig even met zijn viertjes lekker even lol gemaakt en alles even vergeten nergens aan  denken gewoon gezellig. Loes was in de morgen met Jerry en Angel naar Arnhem geweest naar het dierenpark en ook daar was het weer dolle pret Angel mijn kleindochter was de hele week vrij van school eerst drie dagen met haar vader naar Antwerpen toe lekker even met papa en daarna met ons super leuk .En dan nu weer over gaan naar de realiteit van de dag wand deze gaat gewoon door de tijd staat namelijk niet stil .Ik had even een afspraak met Rob Wanders deze had een duivenmand te koop en ik wilden hem wel overnemen voor een zacht prijsje wij hadden afgesproken op het landje bij Willen en Henk dat is voor hem dicht bij zo doende na een tijdje was Robby daar met zijn mand zag er netjes uit hij hield hem angstig vast tot dat ik hem had betaald hij nam het geld van mijn aan en vroeg of het wel echt geld was ik zij ik dacht het wel ik heb het net uit mijn monopolie doos gehaald en hij kijkt en zegt is het nu echt of niet ik had natuurlijk in de tussentijd de mand al in mijn auto gezet en lachte naar hem dat is nu onze Robby altijd goed van vertrouwen geeft alles altijd zomaar mee Robby bedankt man.ps kijk wel uit als je boodschappen gaat doen je weet maar nooit er is veel vals geld in om loop vraag maar aan Willem .

Willem stuurden mijn even een foto van zijn nieuwe aanhanger ik zal deze foto ook op mijn site laten plaatsen het zag er strak en mooi uit .Als je wilt kan ook alles wat met de duivensport te maken heeft bij Willem worden bestelt en het wordt dan ook  netjes bij uw thuis bezorgd kijk maar even op de site van hem flevopigeon.nl .Dit is wel even leuk om te vertellen laatst had Willem een klant die belden hem op of hij bij hem tien hennep zaadjes kon kopen en zelfs dat was geen probleem de klant heeft het nog zelfs op gehaald bij Willem op het landje en zo zie je maar weer bij Willen kan alles en niks is te gek . j8dqdqa6

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.