Maart roert zijn staart

Maart roert zijn staart storm en regen dat is wat de klok slaat met dit weer is het moeilijk om mijn jongenduiven uit te wennen alles wordt nat en dat is geen pretje maar het is helaas niet anders het gezegde is niet voor niks dat Maart zijn staart roeit maarvhopen dat het snel wat beter gaat worden .

En vanochtend is mijn nieuwe aanhanger geleverd door geraldy de beste man stond al om negen uur voor de deur 450 km gereden en dat moet hij ook weer terug de aanhanger ziet er schitterd uit niets op aan te merken.geraldy mijn complimenten en de goede service.

Alle duivinnen zijn bij mijn jongenduiven weg en deze moeten nu op hun eigen pootjes gaan staan zelf eten en drinken dat moet ik even in de gaten houden maar met wat ik heb gezien zit dat wel goed .

Het officiƫle vlucht programma van de afdeling 7 is binnen en het ziet er goed uit wat mijn betreft zo snel mogelijk gaan beginnen hopen op wat beter weer en dan gaan met die banaan nu mijn aanhanger binnen is kan ik lekker gaan rijden met mijn duiven ik ben benieuwd hoe dat zal gaan . in de aanhanger kunnen honderd en twintig duiven duiven

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.