Mag je zeggen en denken wat je wilt

Mijn andwoord daarop is ja edelachtbare dat mag ik ,maar ik let wel op dat ik niemand daar mee beledigd.

Ik hoor namelijk regelmatig dat er mensen zijn die zich daar aan storen en dat je niet zomaar alles mag schrijven en zeggen wat je wilt .Ik denk daar anders over ik schrijf en zeg wat ik wil en denk en als er mensen zijn die zich daar aan storen is dat voor deze mensen heel vervelend maar ik kan daar echt niet mee zitten .Waar ik wel op let is dat ik de mensen niet zal kwetsen wandt dat is natuurlijk niet de bedoeling. Mijn ouders hebben mijn altijd geleerd jongen maak van je hart geen moordkuil en zeg wat je moet zeggen en dat doen ik dan ook .

Wat ik wel merk en dat is dat mensen een hele grootse mond hebben over alles maar als het er op aankomt dan zijn ze muisstil. En dat zijn nu juist de mensen waar ik een pesthekel aan heb achter je rug om lullen en als je ze daarop aan wil spreken,dan rennen ze hard weg of doen ze of het niet zo is dat  soort mensen noem ik gluiperts wil ik ook niets mee te maken hebben ik houd van mensen die het je recht in je gezicht zeggen daar houd ik van .

En dat is wat je veel merkt ook in de duivensport let maar eens op je zit met een groepje duivenmelkers bij elkaar even een babbeltje maken en al snel zit je zonder dat je het merkt over een ander te praten en dat kan goed zijn maar ook slecht en dat is waar je voor moet op passen wand uit dat zelfde groepje waar je eerder mee zat te praten is er altijd eentje bij die denkt oké ik gaan nog even langs ………. even lekker een bakkie doen en al zittend en pratend begind die zelfde duivenmelker al snel te praten over wat hij eerder die ochten in zijn eerdere gesprek met andere besproken heeft en zo gaat het en niet anders en voor je het weet heb je dan de poppen aan het dansen en heb je een zweer gekweekt die je lieverd had willen voorkomen. En ja ik zelf doe daar ook aan mee al is het maar met een geintje zo zitten de mensen nu eenmaal in elkaar en zeker duivenmelkers en je hoort vaak zeggen dat vrouwen de naam hebben maar in dit geval zijn het echt de duivenmelkers die het doen .

Even over de jongenduiven het is even droog ik heb ze los gelaten om 7.15 het is nu 8.15 en ik zie nog niets die zijn lekker aan het karren en dat is elke dag zo mits het droog is wand met die regen laat ik ze echt binnen zitten ,kijk een of twee keer is niet zo erg om dat te doen maar elke dag in de regen is niet echt bevorderlijk voor de duiven ik ga zelf ook niet in de regen lopen .Ik ben benieuwd wat het gaat worden de hele week is het regen en onbestendig weer ik geef de jongenduiven ook echt niet mee op dinsdag regen en zuidwesten wind 5 en dat op de vlucht van Vuren .dat is volgens mijn vragen om moeilijkheden dus ik blijf ze zelf weg brengen als het weer het toe laat ik heb alles dan zelf in de hand en als het dan fout mocht gaan kan ik daar alleen mijn eigen de schuld van geven .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.