Mag tevreden zijn

De jongen duivinnen leggen nu vlot achter mekaar de eerste eieren ben ik blij mee, daar kan ik uit op maken dat ik de duiven goed voorbereid heb naar de koppeling toe. Heb vandaag nog even contact gehad met de grote fond man Henk Bisschop want zoals het er nu uit ziet zal deze weer mee gaan doen op de vlucht der vluchten Barcelona ik moest daar even een gesprek met hem over hebben, en ik kan jullie vertellen het is waar de Koning komt terug. Wij gingen er is even lekker voor zitten met een kopje thee en een lekker stukje vlaai dat was nog eens verassing. En de man die altijd daar als eerste binnen is onze Martin Lambion deze had ook voor het gebak gezorgd maar niet heus dus. Geloof mij als ik uw zeg ik ken Martin al meer dan 40 jaar, in die 40 jaar dat ik hem nu ken heeft hij nog nooit wat in zijn leven weg gegeven. We noemen hem dan ook de Scrooge van Almere wat is die man gierig als ik jullie nu vertel dat zelfs de muizen zijn verhuisd bij hem dan moet dat toch wel wat zeggen of niet dan.  Maar alle gekheid op een stokje het is een goede kerel die Martin als je komt staat alles altijd netjes klaar en dat mag wel even gezegd worden. Na dat ik het gesprek met Henk had gehad wenste ik iedereen een fijne dag toe en ging op huis aan.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.