Mensen de liegen moeten bij mijn weg blijven

Gisterochtend kreeg ik een telefoontje van de voorzitter van het N.P.O de HR Geerding hij belden mijn op naar aanleiding van het telefoongesprek wat ik eerder in de ochtend had gevoerd met zijn secretaresse en vond het toch wel belangerijk genoeg om mijn nu wel even te gaan bellen .Hij vroeg aan mijn waar de problemen lagen en dat heb ik hem in een uur aan de telefoon even haar fijn uitgelegd .De manier waarop onze afdeling 7 met onze de jongenduiven om springt verdiend zeker niet de schoonheidsprijs en tot mijn verbazing was hij dit in het geheel met mijn eens , ik vertelden hem ook dat volgens het I.W.B de vrijdag de beste dag zou worden om de jongenduiven te gaan lossen volgens de afdeling 7 .En daarop vertelden hij mijn dat dit verhaaltje dus niet klopte volgens het I.W.B. had de afdeling 7 in het begin van de week  gevraagd om hun advies om te kunnen gaan lossen op vrijdag het I.W.B heeft toen aangegeven dat het voor hun niet mogelijk was om in het begin van de week daar een posetief advies over te geven en zeker niet gezegd hebbende dat vrijdag voorvde afdeling 7 de beste beslissing zou zijn om te gaan lossen met de jongenduiven dat is het verhaal watbik kreeg te horen van de voorzitter van het n.p.o .

En dat is wat ik nu bedoel te zeggen leugenaars en mensen die alles omdraaien en hun eigen zin willen door drukken die moeten heel snel hun functies gaan neer leggen en ergens anders de boel in de maling gaan nemen en onze duiven met rust laten in een woord van mijn dat zijn klootzakken weg met die mensen .

En dan heb je nog de echte duivenmelkers die horen en lezen wat er weer is gebeurd en dan krijg je de meest mooie telefoontjes en berichten en mails en als je dat hoort en leest dan denk ik bij mijn zelf dat zijn je echte duivenvrienden en bij deze wil ik jullie dan ook allemaal graag

Bedanken voor de mooie woorden en de steun voor de afgelopen dagen en ook hoop ik voor jullie dat de duifjes nog worden opgegeven of terug komen dank en nog eens dank .

De voorzitter van het het N.p.o heeft mijn wel gevraagd om hem op de hoogte te houden en zeker contact op te gaan nemen met de afdeling 7 gisteren heb ik hun een mail gestuurd waarin ik mijn ongenoegen hebt geuit. Maar ik weet nu al dat deze zeker niet wordt beantwoord wand dat hebben ze bij mijn nog nooit gedaan dus waarom nu dan wel ik wacht even af en hoor ik niks dan laat ik een groot artikel plaatsen in de telegraaf met de tekst de afdeling 7 jaagd onze duuven de dood in .In ik ben in de gelukkige positie dat een vriend van ons hoog in de redactie zit en ik heb gisteren een uitgebreide gesprek met hem opgehad en was zeker bereid om mijn daar bij te helpen. Wordt vervolgd .

Bladwijzer de permalink.

Één reactie op Mensen de liegen moeten bij mijn weg blijven

  1. Dick Vink zeggen:

    Je kan mailen wat je wil antwoord krijg je niet of pas veel later. Heb er 1 gestuurd naar 2 bestuursleden van de afdeling vind zoiezo dat je een vergaderbesluit niet van tafel kan vegen met vrijdaglossing. Ik heb ze thuis gelaten ook.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.