Mijn excuses

Allereerst moet ik even iets vertellen en dat is belangrijker dan de vlucht van vandaag ik moet bij deze mijn excuses gaan maken aan het bestuur van mijn vereniging de Zwaluw in Laren .

Ik heb een fout gemaakt door een cadeau wat ik had gekregen van het dagelijks bestuur terug te geven en dat had ik niet mogen doen ik wil daarom ook zeker op mijn colum bij deze mijn welgemeende excuses aan het bestuur aanbieden en zeker mijn voorzitter Jan Hartoch ik weet ik ben zeker niet de gemakkelijkste, ik reageer altijd uit emoties dat is fout helaas kom ik daar altijd wat later achter maar dan heb ik het alweer verpest en ik weet dat ik eerst rustig moet nadenken voor dat ik wat zeg. Helaas kan ik daar niet altijd wat aan doen, bij mij is in mijn jeugd onderzoek gedaan en daar kwam uit dat mijn reactie vermogen sneller is dan mijn denk vermogen en daarom doe ik soms dingen waar ik later van denk Henk dat had je beter niet zo kunnen doen maar ja dan is het alweer gebeurd dus nogmaals Jan Hartoch en bestuur mijn oprechte excuses.

En dan de vlucht die is goed verlopen alle duiven zij weer terug op mijn hokken en ik was tevreden voor mij ook de eerste keer met duivinnen en de eerste die op de plank viel was een duivin maar dat had ook een doffer kunnen zijn maar leuk de duiven hadden er plezier in dat kon je zien bij de thuiskomst. Maar een Zwaluw die maakt nog geen zomer deze dracht verliep prima dus op naar volgende week want dan gaan de vittese vluchten beginnen .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.