Moeder wat is het heet

De hitte blijft maar nieuwe record breken en de weermannen en vrouwen zijn helemaal in hun nopjes elke dag weer ongelooflijk het is niet te doen tegen de avond om de duivenhokken schoon te maken je stapt het hok in en het water loopt na enkele minuten van je hele lichaam af niet gezond meer en de duifjes die kijken mijn dan aan of ze tegen mijn willen zeggen baas doe even normaal geef ons maar de helft van het eten en een lekkere verse bak water en maak morgenochtend maar weer schoon dan gaan wij er wel even uit om wat rondjes te draaien dan gaan wij even de spieren strekken wand in de ochtend is het toch wat koeler dan als in de avond.vrijdag is het als het weer het weer toe laat in te korven voor de jongen duiven en ik wil als het kan er dan tien mee geven alleen duivinnen de doffers wil ik op de natoer verder gaan spelen en dan speel ik ook gelijk mijn jaarling duivinnen wand ik wil volgend jaar echt met mijn duivinnen gaan spelen en dan houd ik de doffertjes thuis de oude althans die gaan ik gebruiken als weduwe partners en dat zelfde geld ook voor mijn oude duivinnen die koppel ik aan mijn jongen doffertjes dan zodat iedereen als hij thuis komt van de vluchten een partner in het hok aanwezig is maar eerst nog even wat vluchten en dan gaat de stofjas aan de kapstok en dan maar hopen dat wij volgend jaar met zijn allen meer geluk hebben en dat we dan met zijn allen op een goede en een gezonde manier van start kunnen gaan .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.