Mooie ronden jongenduiven

Vandaag in Duitsland geweest en ik ben ben net terug was uitgenodigd om te komem kijken bij Frans die mijn oude duiven heeft gekocht en ik moet zeggen wat een ronden jongenduiven top om te zien en nu maar hopen dat hij daar geluk mee heeft .Ik had afgesproken dat ik de eieren van mijn 21 en de 71 mee zou brengen en zo gezegt en ook zo gedaan daar stond tegenover dat ik twee koppels eieren mee terug heb genomen van de bulck lijn dat was de afspraak en ik kan deze terug leggen onder de kwekers en dan maar hopen dat het allemaal goed komt .

Bij mijn zelf heb ik nu 26 koppels op eieren zitten en gisteren heb ik de duiven even los gehad wel afdeling voor afdeling en dat ging prima ,je zag aan mijn duiven dat het ze goed deed even de lucht in lekker spelen op de wind en even de spieren strekken ,

De duiven zijn gelijk een stuk rustiger en ik heb liever dat ze buiten even met elkaar gaan lopen vechten dan in het hok ik sluit de duiven gewoon een uurtje buiten kleppen dicht en dan laat ik ze ook gaan en na dat het uur om is gaan de kleppen naar beneden en mogen de duiven weer naar binnen en dat gaat goed dus houden zo .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.