Morgen even naar Ameland

Ben net gebeld dat een jongen duif van mijn in Ameland terecht is gekomen en volgens de liefhebber is er niets te zien aan de duif gelukkig dan maar morgen zet hij voor mijn het duifje op de bood en ik hoef hem dan alleen maar aan te pakken .

Ik ben de hele dag gebeld door liefhebbers uit Amsterdam en omstreken en de woorden die ze dan tot je spreken die zijn hart verwarmend en te bedenken dat bij hun meer dan de helft van de jongenduiven ook zijn achter gebleven en weg zijn .

Ik kreeg ook een telefoontje van een duivenmelker uit Brabant 2000 en hij vertelden mijn dat het bij hun ook dramatische is wat betreft de jongenduiven veel verliezen en daarom heeft hun afdeling besloten om het hele jongenduiven program om te gooien om zo op die manier de jongenduiven nog een kans te geven om op een goed en verantwoordelijk manier naar huis terug te kunnen komen.Wat voor afdeling 7 te veel werk met zich zou mee brengen is het voor Brabant 2000 dus geen probleem .Afdeling 7 als ik u was zou ik maar eens heel goed gaan na denken want als u nog leden wilt gaan over houden voor het jongenduiven spel zou ik als ik u was maar eens heel goed gaan na denken hoe het nu verder moet gaan met de toekomst van jullie jongenduiven spel wand een ding is wel zeker op deze manier kunnen jullie niet blijven door gaan en de jongenduiven van de liefhebbers gewoon letterlijk de dood in te jagen met jullie belagelijke beslissingen. Nogmaals hoe lang willen jullie dit nog vol blijven houden en zeker ik laat het hier echt niet bij zitten en zal dan ook daar alles in het werk gaan stellen en alle wegen gaan bewandelen om hier nu eens en voor altijd een halt toe te gaan roepen .

Bij deze wil ik zeker Roy Vos even bedanken voor wat hij mijn aanbood nogmaals Roy je bent een topper dank je wel.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.