N.p.o nieuws

Gisteren de nieuws brief gehad van het n.p.o met het verhaal van de cloud na dat ik het had gelezen dan realiseer je dat het Coronavirus voor heel veel ellende zorgt en niet alleen voor de mensen maar nu ook dus voor de duivensport en mischien wel het voortbestaan daarvan en als ik het heel goed begrijp en ook lees dan heeft het allemaal te maken met de mogelijke nieuwe regels van de Europese commissie ik kan het gewoon niet bevatten is het mogelijk dat een duif  het Coronavirus kan gaan over brengen wie heeft daar een antwoord op.Wat ik wel kan begrijpen is dat er een strenger beleid en toezicht moet zijn op het enten van de duiven en of de duiven ook daadwerkelijk van de liefhebber zijn waar zij mee vliegen daar kan bij mijn geen twijfel over bestaan en laat dat van mijn kant goed duidelijk zijn ik weet zeker en je zal ze de kost geven die met duiven vliegen die niet op hun naam staan geregistreerd en alleen maar om dat de controles niet goed worden uit gevoerd en in dat opzicht kan ik het alleen maar eens zijn met dit voorstel en vind ik het een goed besluit van het het n.p.o . Wat ik wel als advies wil mee geven maak het niet te ingewikkeld voor de oudere duivenmelkers onder ons deze mensen weten nu al niet meer wat er allemaal op hun af komt en misschien zou het dan zomaar kunnen betekenen om te gaan stoppen met de duivensport en dat moeten wij wel zien te verkomen.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.