N.P.O

Wat ik wil zeggen is lees dit met veel aandacht en dan zeg ik alleen dit als dit zou door gaan dan is dat de doodsteek voor de duivensport dus lees dit goed.En gaan de mensen nu wel luisteren wat betreft de nieuwe maatregelen wat betreft het Coronavirus over twee weken zullen wij het weten en tot die tijd is het ons stinkende best doen om er voor te zorgen dat wij met ze allen gewoon in december de kerst kunnen gaan vieren.Wat er wel van mijn hart moet is de op holgeslagen media en al die journalisten die elke dag weer het verhaal nog erger aan het maken zijn het is gewoon om misselijke van te worden daar moeten die gasten eens mee  stoppen de een weet het verhaal nog groter te maken als de ander en het is ongelooflijk hoe veel stuurlieden er nu opeens op de wal staan en iedereen heeft zo zijn eigen verhaal ik luister veel naar al die verhalen en ik sta er gewoon versteld de café en restaurant die moeten dicht en zo kan ik nog wel meer op noemen maar dat is in mijn ogen echt belachelijk wat moet je  doen is die gasten die zich niet aan de regels houden die moeten hun zaak sluiten maar niet de mensen die alles hebben gedaan om zich wel netjes aan de regels en dat is wat ze moeten doen dan ben je goed bezig,maar je weet helaas moeten de goed onder de kwade leiden .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.