Net gesproken Mario Wijnen iut Panningen

Dan ben je bezig met je site en van uit het niets zien ik een foto van Mario voor bij flitsen en dan denk je hoe kan dit nu weer .Mario is een duivenmelker van de hoogste categorie die ik heb mee gemaakt wat deze man presteerde met zijn duiven was van de hoogste plank wat hij uit een duif kon halen was niet normaal en nu jaren later heb ik hem net gesproken en is hij nog niets veranderd zijn stem is nog precies het zelfde en daarom heet hij Mario een top  duivenmelker uit Pannigen .

Ik heb afgesproken dat ik van de zomer een vlucht kom kijken bij hem Mario is overgestapt naar de grote fond vluchten en je raaid het al hij doet weer in de top mee Mario ik kom naar je toe .

 

 

 

Bladwijzer de permalink.

2 reacties op Net gesproken Mario Wijnen iut Panningen

  1. Mario Wijnen zeggen:

    Henk, leuk om je weer eens gesproken te hebben. Dat was lang geleden. Ik ga er weer vol tegen aan om op de zware fond successen te behalen. Tot van de zomer als je hier komt kijken. Groetjes Mario.

  2. Doen we zeker vriend

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.