Netjes een bericht terug

Vandaag kreeg ik netjes een berichtje v.i.a mijn email terug van het n.p.o over het aan melden voor de functie van dopings controleur en daar in stond dat het ging om de regio’s lees de mail en daar viel ik buiten maar mocht er in de toekomst iemand bij ons in de regio weg vallen dan ………….. Dank u wel .

Ik voel mijn nog steeds niet honderd procent wat een boester prikje al niet kan doen ,ik hoorden bij ons op de zaak ook dat veel mensen last hadden van de boesterprik het lijkt wel of er een wals over mijn heen is gereden wat een …… gevoel is dat .En vandaag meer dan 42000 besmettingen hoe zo voorzichtig zijn kom op mensen dit houd je nu echt niet meer tegen met wat voor maatregelen je ook gaat komen laat de boel maar gewoon los en dan maar kijken wat het ons gaat brengen ik hoop wel dat de mensen wel zo verstandig gaan zijn om nu als nog goed te gaan kijken en te gaan nadenken over het vaccineren.

Onderstaand de volledige reactie van de NPO

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.