Niet alleen bij mijn

Gisteren werd ik gebeld door Sander de Ruiter een club genoot uit Bussum Deze vroeg hoe het met mijn en de duiven ging . ik mag niet mopperen heb alleen veel problemen met de duiven . Ik vertelden hem wat er aan de hand was , De duiven waren zo aan het vechten het was gewoon niet normaal het hielt gewoon niet meer op elke dag weer en daarom heb ik besloten om de duiven weer te gaan scheiden . Hij vertelden mijn toen dat het bij hem en zijn zoon ook het geval was het was niet normaal hij moest de duiven gewoon gaan op sluiten het was dus gelukkig niet alleen bij mijn . En wat ik later van Willem hoorden dat hij was gebeld uit Urk en daar was precies het zelfde aan de hand waar licht dit nu aan ik weet het echt niet en de anderen duivenmelkers weten het ook niet.Heeft het soms iets te maken met het weer zit er wat in de lucht of zijn we gewoon te goed voor de duiven wie het weet mag het mijn zeggen .Sander en ik hebben nog even door gepraat en ik zij tegen Sander ik kan dit jaar ook geen jongen nemen maar dat was volgens Sander geen goed idee je hebt de jongen gewoon nodig voor het jaar daar op dat heet bij ons de nieuwe aan was .En ik denk dat Sander gelijk heeft maar we zien wel hoe het loopt .Na dat we op hadden gehangen ben ik de duiven los gaan laten en verzorgen en ik moet zeggen ik zag de duiven goed trainen dat vind ik altijd prachtig om te zien . Na dat ik alle duiven weer binnen had gehaald heb ik de duiven goed af gevoerd en de boel af gesloten .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.