Niet de lucht in te krijgen

Wat kan je doen om een jongeduif die echt niet wil vliegen de lucht in krijgen op jagen dat doen ik liever niet daar worden de duiven alleen maar schuw van ik heb geprobeerd de duif in de voor thuin los te laten zelfs een stukje weg gebracht in de straat niets hielp jammer normaal gesproken verwijder ik deze duiven ik vind het namelijk hoogst irritant als de rest van de duiven wel traint en een of twee dus niet ik staan nu in twee strijd wand dit betreft een aangekochte duif en het zou jammer zijn als ik deze zou moet gaan verwijderen daar koop je tenslotte geen duiven voor als het een jongenduif van mijn zelf was geweest had ik deze meteen verwijderd maar dus in dit geval gooi ik nu het geld weg en dat doen ik liever niet heb ook gekeken of daar misschien nieuwe batterijen in moesten maar dat was allemaal in orden ik probeer nog even mijn geduld te bewaren maar als het niet anders kan dan.maar ik neem eerst even contact met de kweker op en kijk ik even wat hij daar van vind.Gisteren was het weer een zon overgoten dag en ik heb alle duiven lekker in bad gelaten ze hadden daar echt zin in en als je dan ook ziet hoe de duiven na het badderen dan gebroederlijk naast elkaar gaan liggen dan begrijp ik wel wat ontspannen een bad kan wezen duiven die normaal het gevecht met elkaar niet uit de weg gaan liggen dan gewoon lekkeren gebroederlijk naast elkaar. ik denk dat het ook wel goed zou zijn voor de mensen die wat heet gebakerd zijn zet overal gewoon een lekker bad neer en wie weet helpt het bij hun ook wel en zeker in deze wel heel moeilijke tijd.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.