Niet normaal vandaag

Het weer is prachtig de zon die schijnt volop en de temperatuur is opgelopen tot 34 graden Celsius en de wind is weg gevallen en er hangt een dikke hoge bewolking rondom niet lekker ik laat mijn doffers dan ook niet uit ik wil ze niet pesten blijf maar lekker in het hok zitten en ook daar is het meer dan 35 graden Celsius het zweet loopt van mijn kale kop af en ik ben blij dat ik even geen duif ben ,ik hoop dat morgen de temperaturen wat zullen gaan dalen en dat het voor de duiven zaterdag wat koeler is .

De verduistering is weg bij mijn jongenduiven en dat merk je ook gelijk de jongenduiven blijven nu nog langer weg smorgens , de tijden heb ik de afgelopen week netjes bij gesteld zodat het opheffen van de verduistering niet in een keer is gegaan maar stapje voor stapje, mijn jongenduiven doen het goed en ik mag niet mopperen elke dag lijkt het wel of ze mooier worden en dat is goed om te zien mooie witte neusjes nee er zit geen veertje verkeerd, en dan denk ik even wat maar tot dat de vluchten gaan beginnen ,ik heb mijn dan ook voor genomen om en ondanks dat de jongenduiven erg tam zijn wil ik mijn niet te veel gaan hechten aan de jongenduiven ,ik heb mijn voorgenomen spelen en niet denken van o het of wat of dit nee niet doen Henkvdlinden je gaat gewoon op een goede en verantwoordelijk manier je jongenduiven spelen .

Ik geef vrijdag 17 doffers mee en de 774 die blijft thuis de 65 heb ik niet meer gezien ben ik toch nog wel een beetje ziek van ,maar ook hier geld spelen en niet zeuren en het gebeurd niet alleen bij jou ook anderen duivenmelker hebben daar last van het is natuurlijk gewoon altijd vervelend maar dat is het risico wat je neemt als je de duiven mee geef op de vluchten en dat  weet je maar laten wij hopen dat het zaterdag wat beter gaat .

De mannen die moeten vanavond weer inkorven voor de dagfond en ook voor hun hoop ik dat het allemaal weer goed zal gaan , iedereen veel succes zaterdag .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.