Niet vergeten

Voor mijn is de maand december een van de minderen maanden ik zelf heb weinig tot niets met de kerstviering het feest wat je met je familie moet vieren daar staat de kerstversiering voor ,maar voor mijn is de kersviering gewoon een dag net zo als alle anderen dagen ik heb daar echt helemaal niets mee en hoe dat komt ik zou het echt niet weten ik vier ook nooit mijn verjaardag ik zit ook nooit op feestjes op feestjes worden de mensen alleen maar vervelend de drank is dan de grote boosdoener en gaan mensen dingen doen die ze normaal nooit doen en dan op ze Amsterdams gezegd breekt dan de pleuris dus geen feestjes voor mijn zit ik niet op te wachten.laat mijn maar gewoon mijn ding doen lekker met mijn duiven of gewoon aan het werk op het pand daar ben ik op mijn gemak geen gezeur aan je hoofd dat is zoals ik mijn het beste voel.begrijp mijn niet verkeerd voor mijn zoon en kleindochter doen ik alles en ook voor Loes ik zet de kerstboom op koop voor hun een cadootje en ben thuis als zij komen eten dat is wel zo netjes en wat betreft de familie ik ben de laatste die daar nog van over is wat betreft van mijn familie mijn ouders en mijn zussen die ben ik kwijt en geloof mijn ik zou daar alles voor over hebben om met hun kerst te vieren. En dat bedoel ik met niet vergeten ik zie het om mijn heen mensen waar ik niks meer van zie of hoor ook bij mijn in de vereneging liefhebbers die je niet meer ziet en waar ook geen contact meer mee is dat is wat er gebeurt wij zijn veels te druk met ons zelf bezig en daar door vergeten wij de ander en zo zit de wereld nu in elkaar wat ik merk dat is zeker in de duivensport de contacten worden alleen in het vliegseizoen en op de feestavond bij gehouden. Gisteren had ik even contact gehad met een liefhebber en ik vroeg hem hoe het was zijn antwoord was wat leuk dat jíj mijn even belt hoe is het met jou ja goed man en dat bedoel ik te zeggen met niet vergeten. Het verzorgingshuis waar ik al meer dan vijfentwintig jaar kom en doen ik al jaren lang vrijwilligerswerk en om dit te mogen doen is echt geweldig. hoe druk ik ook ben daar maak ik echt de tijd voor vrij kijk naar die gezichten die lach die dankbaarheid dat kun je lezen in hun ogen en daarom daar zeg ik vergeet deze mensen niet  hoe druk je ook bent maak eens een uurtje vrij en stap gewoon naar binnen kijk om je heen en bedenk dan dat het voor hen die daar zitten wel de laatste rit is daar is.dat heet  het eind punt.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.