Nieuw bloed

Vandaag op hok bezoek geweest bij Jhon boode in Spanbroek Noord-Holland nog net geen honderd km van af Almere ik werd leuk ontvangen en de thee stond al klaar dat is wat ik noem een gastvrije ontvangst ik wilde de schoenen uit doen maar deze mocht ik aan houden van John de thee werd in geschonken en al gouw ging het over de duiven en ik merkten al meteen op dat ik hier met een echte duivenmelker te maken had in hart en nieren den man naar mijn hart dus geen praatjes maar dden echte melker en dat werd al snel duideijk toen ik hoorde met wat voor duiven ik te maken kreeg het neusje van de zalm had hij op zijn kweekhokken zitten . En dan even een rondleiding in de hokken en toen wist ik het zeker ik was hier in de snoep winkel van John Boode wat een duiven had hij daar zitten echt het was top om dat te mogen zien .ik kwam bij Jhon om een doffer te kopen hij liet mijn twee broers zien en mijn oog viel gelijk op duif twee de 17 1173908 wat een duif mijn keuze was dan ook  snel gemaakt ik zij tegen Jhon dit is hem en ik stopte de doffer snel in het mandje.ik betaalde de duif nou ja betalen dat wil ik het niet echt noemen deze duif werd mijn gegund daar hou ik het op normaal gesproken kun je deze duif niet voor dat bedrag kopen wat ik moest betalen. Jhon mijn hartelijker dank hier voor en ik kom zeker 6 mooie jongen bij je uit zoeken en kopen in het voorjaar .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.